top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

5 eenvoudige stappen om Netflix-foutcode op te lossen: m7111-1331-5059

Je kijkt ernaar uit om een nieuwe anime te kijken die onlangs is geïntroduceerd in de Japanse Netflix-bibliotheek vanuit het comfort van je eigen Amerikaanse huis. U logt in op uw account, activeert uw gratis VPN en voila! Alles komt tot stilstand. m7111-5059 is de foutcode. "Wat betekent dit en hoe los ik het op?" jij vraagt je af. Het is makkelijk; hier is hoe:




Wat betekent Netflix-foutcode: m7111-133-5059?


Het geeft aan dat Netflix heeft ontdekt dat je een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot hun Amerikaanse en buitenlandse contentbibliotheken, zelfs als je abonnementslocatie dit verhindert. Wanneer ze aannemen dat je een VPN gebruikt om je verbindingslocatie te wijzigen, geven ze deze "foutmelding" weer om te voorkomen dat je verbinding maakt met hun diensten.


Hoe Netflix m7111-1331-5059-fout op te lossen?


Je hebt een VPN nodig die IP-adressen gebruikt die Netflix niet op de zwarte lijst heeft gezet om de Netflix-proxyfoutcode te omzeilen. Surfshark is een van deze VPN's, met 3200+ servers in 65 landen. Download de app, maak verbinding met een serverlocatie en geniet zonder gedoe van Netflix.


Dus hoe weet Netflix dat ik een VPN gebruik?


Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, wordt uw IP-adres vervangen door een van hen. Netflix herkent het IP-adres van de VPN-server in plaats van uw eigen en geeft toegang tot inhoud die alleen beschikbaar is in de regio van de VPN-server.


Het beveiligingsteam van Netflix zoekt naar IP-adressen van VPN-bedrijven. Die zetten ze vervolgens op een blok- of zwarte lijst. Als u verbinding maakt via een van die IP-adressen op de zwarte lijst, krijgt u de fout m7111-1331-5059.


Als Netflix mijn VPN blokkeert, is het dan legaal om op deze manier toegang te krijgen tot wereldwijde inhoud?


Bij het contracteren van films en tv-programma's van de mensen die de rechten bezitten, gebruikt Netflix geografische of regionale beperkingen. Dit is de reden waarom bepaalde landen geen toegang hebben tot bepaalde inhoud.


Er zijn echter geen regels of voorwaarden in uw klantovereenkomst die voorkomen dat u een VPN gebruikt. Het is op geen enkele manier illegaal. Hiermee hebt u toegang tot de volledige inhoudsbibliotheek waarvoor u hebt betaald.


De prijs van een Netflix-abonnement in het ene land verschilt niet van die in het andere. Gebruikers in bepaalde landen betalen hetzelfde als u, maar krijgen een aanzienlijk kleinere verscheidenheid aan inhoud. Dit is de meest effectieve strategie om ervoor te zorgen dat u het meeste waar voor uw geld krijgt.


Stream je weg naar foutloos geluk met een VPN


Bekijk Surfshark als je problemen hebt met toegang tot Netflix met je huidige VPN-provider. U kunt uw favoriete regionale programma's overal ter wereld bekijken!Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Netflix Bellen.



4 views0 comments
bottom of page