top of page
 • Writer's pictureAdam Claes

Krijgt u geen netwerkverbindingsfout op Google Maps? Maak het!

Zorg ervoor dat u een stabiele internetverbinding heeft voor Google Maps


Als een kaart niet zomaar een kaart is, wat is het dan? Het is een maantour, een Mars-ticket en een vogelvlucht van de aarde, van de hoogste toppen tot de diepste valleien, en alles daartussenin. Google Maps is nog nooit zo intelligent geweest; het kan nu:


 • u voorzien van realtime verkeersinformatie,

 • helpen u bij het bepalen van de beste route naar uw locatie en leiden

 • u met behulp van stapsgewijze navigatie zodat u geen afslag mist!

 • Doe aanbevelingen voor gerechten, plaatsen om te bezoeken en de beste bezienswaardigheden in de stad!

Alles is prima en dandy. Heb je ooit gezien wat er gebeurt als je naar een locatie reist waar het internetsignaal niet zo sterk is als zou moeten? Als je een stabiele internetverbinding hebt, is Google Maps best handig! In dit artikel laten we u zien hoe u de problemen met 'Geen netwerkverbinding' van Google Maps kunt omzeilen.
Google Maps werkt niet? Online blijven is een must!


Wanneer u buiten het netwerk reist, is mobiele service niet altijd betrouwbaar. Wilt u liever terug naar het ouderwetse kaartsysteem dan uitzoeken hoe u weer online kunt komen? Alles is tegenwoordig verbonden met internet, ook Google Maps!


Overweeg dit scenario: je gaat op een wandeling. Het uitzicht is spectaculair, de lucht is helder en de wandeling is leuk, maar je mobiele signaal is zwak. Ja, we hebben allemaal gehoord dat individuen verdwaald raken, en je wilt niet dat jou dat overkomt! Wist je dat er elk jaar ongeveer 160 mensen omkomen tijdens een bezoek aan nationale parken?


Dus, wat kunnen we doen om onze reizen veiliger te maken? Het belangrijkste is om te voorkomen dat je verdwaalt! Wist u dat Google Maps bijna alle locaties ter wereld heeft uitgezet? Door de juiste bochten te maken, helpt Google Maps u te voorkomen dat u verdwaalt in het bos of meer gas verbruikt dan u nodig heeft!


Kaarten werken niet? Hoe de Google Maps op te lossen Geen netwerkverbindingsfout


Als er iets misgaat, volgt u deze stappen om het probleem "geen netwerkverbinding" op te lossen:


 1. Als je problemen hebt om verbinding te maken met internet omdat je wifi traag is of niet werkt, probeer dan verbinding te maken met een andere hotspot. Smartphones zijn niet erg bedreven in het loslaten van een wankele wifi-verbinding.

 2. Controleer de dekking van uw netwerkoperator voordat u naar een afgelegen locatie reist. Om te zien of de locatie die je bezoekt een goede mobiele service heeft, kijk je naar de Cellular Tower en Signal Map.

 3. Met Google Maps kunt u plaatsen downloaden en offline navigeren. Als u aan het rijden bent, wordt hier niet de huidige verkeerssituatie weergegeven.

 4. Wees altijd voorbereid als u verre locaties bezoekt. Bekijk onze handige How to Go Off-Grid Checklist.

 5. Neem een ​​back-uptelefoon mee met een andere simkaart dan je primaire! Als het mobiele signaal van uw gewone telefoon slecht is, is dit een redder in nood.

 6. Pak altijd een extra batterij in om de levensduur van uw telefoon te verlengen!

 7. Gebruik op je smartphone zowel wifi als mobiel tegelijk. U kunt Speedify gebruiken om als één verbinding met deze internetverbindingen te maken. Het is de ideale oplossing voor het oplossen van problemen met de "Geen netwerkverbinding" van Google Maps!

Fix Google Maps Geen netwerkverbindingsproblemen. Gebruik Speedify!


Speedify is een VPN-bondingservice waarmee u veel apparaten tegelijkertijd met internet kunt verbinden. In tegenstelling tot traditionele VPN's, die gegevens via een enkele verbinding versleutelen, maakt Speedify gebruik van channel bonding-technologie. Dit maakt tegelijkertijd gebruik van zowel uw wifi- als mobiele verbindingen. Andere VPN-services, zoals Speedify, vertragen je internetverbinding.


Speedify kan alle gegevens die door uw mobiele apparaat worden verzonden en ontvangen, versleutelen en uw IP-adres verbergen, terwijl de stabiliteit van uw verbinding wordt verbeterd. Hierdoor is Speedify een uitstekend alternatief voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, snelle en veilige internetverbinding.


Speedify brengt een high-performance internetervaring naar uw persoonlijke mobiele apparaat die voorheen alleen werd aangeboden aan grote bedrijven. Als het gebruik van internet een cruciaal onderdeel is van uw dagelijkse routine, is Speedify een must-have. Ten slotte kan dit tijdens het rijden, een bezoek aan een stad of op het platteland de problemen met 'Geen netwerkverbinding' van Google Maps oplossen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Google Bellen.


106 views0 comments

Comments


bottom of page