top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Kaartfouten corrigeren in Google Earth

We krijgen veel e-mails van gebruikers die ons vragen gegevensfouten in Google Earth te herstellen, zoals onnauwkeurige wegnamen, adressen die niet correct zijn gemarkeerd, enzovoort. We kunnen het niet rechtstreeks doen, maar Google biedt een fantastische manier om u te helpen.


Om te beginnen corrigeer je de fouten in Google Maps en die wijzigingen worden in de loop van een paar weken gesynchroniseerd met Google Earth.


Klik met de rechtermuisknop op een locatie in Google Maps en selecteer 'Een probleem melden' om een correctie voor te stellen. Het volgende scherm verschijnt dat u door de procedure leidt:




Ik heb een aantal wijzigingen in mijn lokale regio voorgesteld, die allemaal zijn geaccepteerd in Google Earth/Maps en hebben geholpen om de nauwkeurigheid van mijn stad te verbeteren. Het is een fantastische tool om de nauwkeurigheid van Google-producten voor iedereen te verbeteren. Bezoek deze pagina in het helpsysteem van Google Maps voor meer informatie over hoe dit proces werkt.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Google Bellen.


Je bent ook Lees meer:-Instagram API Foutbericht Referentie

6 views0 comments
bottom of page