top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Instagram API Foutbericht Referentie

Als je een foutmelding krijgt bij het weergeven van je berichten, kun je de onderstaande tabel gebruiken om erachter te komen wat er mis is en hoe je dit kunt oplossen.




Waarom worden API-verzoeken vertraagd?


Instagram verbiedt tijdelijk alle verzoeken van uw website als uw website in korte tijd meerdere slechte API-verzoeken doet. Om dit te voorkomen, stelt de plug-in een wachttijd van 5 minuten in voordat een nieuwe API-aanroep wordt gedaan. Op de pagina "Configureren" kunt u uw instellingen opslaan en meteen een andere API-aanroep proberen.


Ik zie foutmeldingen die niet meer van toepassing zijn. Waarom is dit?


API-problemen worden door de plug-in geregistreerd om te helpen bij het oplossen van verbindingsproblemen. Wanneer het probleem is verholpen, verdwijnen slechts enkele van deze fouten vanzelf. Ga naar het tabblad "Ondersteuning" en blader door het invoergebied "Systeeminfo" om deze foutmeldingen te resetten. Klik op de knop om het foutenlogboek te wissen. Om hashtag-gerelateerde problemen te wissen, kunt u uw wijzigingen ook opslaan op het tabblad "Configureren".Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Instagram Bellen.


3 views0 comments
bottom of page