top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Contact opnemen met Outlook.com-ondersteuning

In dit artikel wordt beschreven hoe u hulp en ondersteuning kunt krijgen voor Outlook.com en Outlook op internet.




Hulp krijgen bij Outlook


Gebruik deze Microsoft-tools voor hulp bij het gebruik van Outlook.com of voor hulp bij een technisch probleem:


1. Bezoek het Outlook. com-forum.


Hulpprofessionals zijn niet beschikbaar via Outlook.com. In plaats daarvan bieden Microsoft-medewerkers en ervaren gebruikers hulp op een openbaar forum op Outlook.com. Kijk door de thread om te zien of uw vraag al is beantwoord. Als dit niet het geval is, typ dan uw vraag in het onderstaande vak en wacht op antwoord.


2. Controleer de servicestatus van Outlook.com.


Ga naar het tabblad Servicestatus van Microsoft om te zien of er op dit moment problemen zijn met Outlook.com. U kunt hier geen problemen melden, maar u kunt wel meer te weten komen over lopende problemen. Het bericht "Alles is actief" wordt weergegeven als Outlook.com niet offline is of als er problemen zijn.


3. Zoek uit of de Outlook.com-website niet beschikbaar is.


Er zijn veel webservices die u kunnen informeren of een website al dan niet operationeel is. Down voor iedereen of alleen mij? zijn twee van deze programma's. Is het op? en is het op? Voer eenvoudig het websiteadres, zoals Outlook.com, in deze services in om te zien of het up of down is.


4. Blader door het gedeelte Problemen oplossen van Outlook.com.


Op de webpagina Hulp krijgen bij Outlook.com is er een gedeelte voor probleemoplossing. Bekijk het en kijk of het probleem is opgelost. Om een nieuwe webpagina met antwoorden en oplossingen voor problemen te openen, klikt u op een van de onderwerpen (samen met fixes of tijdelijke oplossingen).Neem bij problemen contact met mij op via Bellen Outlook Klantenservice.


31 views0 comments
bottom of page