top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Download e-mails van Microsoft Outlook in enkele eenvoudige stappen

Microsoft Outlook is een van de beste e-mailclientservices die op internet beschikbaar zijn. Hiermee kunnen gebruikers niet alleen e-mails verzenden, maar ook tal van andere services en functies bieden. Gebruikers kunnen afspraken instellen, planningen maken en contacten opslaan. Hiermee kunnen gebruikers ook e-mails downloaden en opslaan. U kunt deze bestanden bewaren voor toekomstig gebruik door ze in mappen op te slaan. Lees verder voor meer informatie over het downloaden van e-mails van Microsoft Outlook 2003 en 2007.




Open Microsoft Outlook


Open uw Microsoft Outlook-toepassing door te dubbelklikken op het Outlook-pictogram of door de toepassing in het menu Start te zoeken.


Kies een e-mail om te downloaden


Of u de Outlook 2003- en 2007-versie gebruikt, kies de e-mail die u wilt downloaden en open deze. Als u meer dan één e-mail wilt downloaden, drukt u op de Ctrl-toets op het toetsenbord en selecteert u de e-mails die u wilt downloaden. Klik nu op de knop "Bestand" of "Opslaan als" om het venster Opslaan als te openen.


Selecteer de indeling van het opgeslagen bestand


Er zijn verschillende indelingen waarmee gebruikers de e-mails kunnen opslaan, waaronder het .htm / .html-bestand of .txt-bestand. Kies met behulp van het vervolgkeuzemenu de indeling waarin u het bestand wilt opslaan.


Selecteer de locatie om het bestand op te slaan

Kies met de Verkenner in het venster Opslaan als een map om uw e-mail op te slaan. Stel nu de bestandsnaam in. Als u Outlook 2003 gebruikt, wordt het onderwerp van de e-mail de bestandsnaam wanneer u een enkele e-mail opslaat. Als u Outlook 2007 gebruikt, typt u de bestandsnaam in het gebied Bestandsnaam in het venster Opslaan als voordat u op Opslaan klikt.


Sla een hele map op


Met Outlook kunt u ook een hele map opslaan die meerdere e-mails kan bevatten. Selecteer een map om op te slaan of te downloaden en selecteer vervolgens "Bestand". Selecteer nu "Importeren of Exporteren" in het menu Bestand en selecteer vervolgens "Exporteren". Klik op Volgende en selecteer een van de gegeven opties. Kies "Door komma's gescheiden waarden" en selecteer vervolgens de map waarin u uw back-upbestanden wilt downloaden. Typ een naam voor uw back-up en klik op "Volgende" gevolgd door Voltooien om de map op te slaan.


Op deze manier kunt u e-mails downloaden vanuit Outlook in enkele eenvoudige stappen. Neem contact op met Outlook Helpdesk voor vragen of problemen met betrekking tot Microsoft Outlook.


Belgische gebruiker kan Outlook Telefoonnummer bellen.

10 views0 comments
bottom of page