top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

eBay Marketplace ervaart Grote meltdown op Zondag

Tegenwoordig heeft de eBay-markt grote problemen (28 februari). Verkopers beweren dat verkochte goederen verdwijnen, wat een van de problemen is die gebruikers melden.




Ondanks de vele problemen die zijn geregistreerd op Down Detector en de eBay-prikborden, vertoont de systeemstatuspagina van eBay geen technische problemen.


Op de eBay-forums startte een gebruiker een thread om de problemen uit te leggen:


"Volgens de System Status Board werken alle services, inclusief kopen en verkopen, goed. Vandaag, 28 februari 2021, is dit niet het geval. Veel verkopers klagen dat verkochte veilingen met biedingen worden weergegeven als onverkochte items, en kunnen geen facturen indienen. Kopers beweren dat ze niet kunnen betalen voor de veilingen van vandaag. En het aanbod loopt snel terug. Tot nu toe zijn 13 van mijn voltooide stukken, waaronder ten minste 5 veilingen met biedingen, in het niets verdwenen, niet worden weergegeven in onverkocht, in afwachting van betaling of in afwachting van verzending. Ik heb 76 meer transacties op deze verkopers-ID die waarschijnlijk vandaag in dit zwarte gat zullen vallen, en ik kan niet op eBay vertrouwen om me ELKE details te verstrekken over de problemen die het heeft."


Een van de verkopers die problemen met Down Detector meldde, schreef: "Als het gaat om verkochte producten, staat er alleen" beëindigd ". Ik kan geen facturen indienen of verzendlabels afdrukken omdat ik geen toegang heb tot een computer. Ik weet ik niet zeker of de kopers hebben betaald of zo ???


"Verkopers hebben problemen genoemd met e-commerce EKG. "Ondanks dat er geen aanbiedingen zijn uitverkocht en er geen vermeldingen worden verwijderd", schreef een gebruiker, "neemt het aantal actieve vermeldingen af." Een ander voegde eraan toe: "eBay geeft een grote storing toe". In "klassieke weergave" zijn alle aanbiedingen zichtbaar (maar niet doorzoekbaar), maar ze ontbreken in de gebruikelijke lijst met actieve items, evenals in zoeken en winkelen. Af en toe zal een sectie opnieuw verschijnen, maar kort daarna zullen er meer verdwijnen! "


Samenvattend zijn enkele van de problemen gemiste vermeldingen, verloren verkopen en betalingsproblemen. We houden een oogje in het zeil en houden je op de hoogte.


Update 28-2-2021: Verkoper e-mailde dat de problemen ook het VK betreffen, met een verbinding met het Britse bestuur.


Update 28-2-2021: Verkopers maken problemen met biedingen op veilingen bekend; eBay reageert op Twitter op een verkoper: "Hallo daar, onze excuses voor het ongemak." We zijn ons bewust van het probleem en werken er hard aan om een oplossing te vinden. U hoeft op dit moment niets te doen. Het apparaat loopt gewoon achter op schema en probeert zijn achterstand in te halen. Het zal binnenkort worden bijgewerkt. Becca (16:45 op 28 februari 2021).Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via de van Bellen eBay klantenservice.


U wordt ook meer gelezen:-PAYPAL INTERNE SERVERFOUT

3 views0 comments
bottom of page