top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Er is een fout opgetreden in Office 365 Outlook | Oplossingen

Updated: May 7, 2021

De afgelopen dagen kreeg ik de melding "We zijn bedroefd, maar Outlook is een fout tegengekomen in een Outlook-foutcode waardoor het niet goed werkt. Standpunt zou dus gesloten moeten worden. " bericht.




Het geeft bovendien een Wilt u dat wij dit nu oplossen? een alternatief met Nu repareren, Help en keuzes sluiten. Fix lijkt momenteel niets te doen en het bericht komt op de lange termijn weer terug. Als ik op Help klik, ga ik naar een helppagina op de werkplek met een niet-exclusieve fout, die niet overeenkomt met wat ik zie.


Office 365 Outlook liep tegen een probleem aan:


Office 2019 en 2016 Pro lokaal geïntroduceerd vanaf gekoppelde MSDN ISO. Ik ga proberen wat handmatige reparaties uit te voeren in zowel Outlook als Office. Ik ben echter beschikbaar voor een aantal andere gedachten in het geval dat een andere persoon deze Outlook-fout heeft gezien. Het is de eerste keer dat ik het heb gezien. Geen Outlook-foutnummer, enzovoort, om naar boven te staren. Ik zal het opnieuw installeren als het nodig is, maar dat moet ik als laatste alternatief sparen.


Herstel ‘Gezichtspunt loopt in een fout die verhindert dat het correct werkt’ Fout


Beste en deskundige oplossing - om Outlook-foutmelding op te lossen


Met de Viewpoint Record Recuperation Tool kan men zonder veel moeite de ‘Standpunt is in een fout gelopen die verhindert dat het correct werkt’ blunder in slechts een paar snaps onderzoeken. De applicatie kan Outlook PST repareren, wat resulteert in een dergelijke blunder. Er is geen belemmering voor de documentgrootte met het apparaat om het besmette record te repareren. Fix We betreuren het, hoe dan ook, de Outlook is in een misstap terechtgekomen die hem ervan weerhoudt precies te werken. Op deze manier zouden perspectieven moeten worden gesloten. Wilt u dat we dit nu meteen oplossen? " probleem met behulp van de Expert Solution Software. Download het product en volg de procedure die hieronder wordt toegelicht.


Oplossingsstappen voor Outlook-foutcodes:


  1. Klik nu op de optie Bestand toevoegen om het beschadigde of gedegenereerde PST-record in te sluiten waarop ‘Standpunt is uitgelopen op een fout die verhindert dat het correct werkt’. Outlook-fout treedt op

  2. In het gebied Bestand toevoegen kunt u Bestand selecteren of Bestand zoeken kiezen (als u geen flauw idee hebt van het definitieve gedeelte van uw PST-record dat een Outlook-fout bevat).

  3. Om problemen met de vernedering van PST-documenten op te lossen, selecteert u de geavanceerde scanmodus zoals aangegeven door het verontreinigingsniveau.

  4. Klik op de knop Toevoegen om het PST-fixproces te starten en het Outlook-probleem op te lossen.

  5. Zodra het PST-record is gecontroleerd en hersteld, belast het product berichten, contacten, planningen, notities, toezeggingen, enzovoort

  6. vooruit.


Andere belangrijke kenmerken van Outlook Data Recovery Software


De klant kan ook verloren Outlook-informatie terughalen, bijvoorbeeld berichten, contacten, schema's, notities, ondernemingen, agenda's naast verbindingen, enzovoort. De applicatie biedt bovendien een alternatief voor het evacueren van Outlook Outlook-foutmeldingen, waarschuwingen en problemen. Het apparaat stelt de client in staat om beschadigde en Outlook-fouten te herstellen


Outlook PST-document, verwijder verschillende Outlook-problemen en herstel hard of voor altijd gewiste Outlook-informatie in slechts een paar snaps.Neem bij problemen contact op met de Bellen Outlook Telefoonnumer. Komt u uit België, neem dan contact op met de Outlook Klantenservice Nl.


Voor meer informatie klik hier Outlook Contact.


4 views0 comments
bottom of page