top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Facebook's verborgen "uitnodigingsknop" laat je likes op je profiel groeien

Voor zakelijke pagina's biedt Facebook een tool genaamd "Invite Button" waarmee elke gebruiker zijn fanbase enorm kan laten groeien! Met de knop Uitnodigen kan elke gebruiker het aantal likes op zijn Facebook-profiel verhogen zonder veel geld uit te geven. Dus, hoe werkt de uitnodigingsknop? Welke limieten heeft het en hoe verschilt het van andere Facebook-functies? Laten we dus eens kijken naar de verborgen geheimen van de uitnodigingsknop-


Als uw Facebook-pagina ongeveer 900.000 vind-ik-leuks heeft, kunt u naast vrienden ook mensen uitnodigen die op uw berichten hebben gereageerd. Hiermee kunt u uw Facebook-vrienden uitnodigen om lid te worden van uw pagina.



Facebook's verborgen "uitnodigingsknop" -


We hebben de knop Uitnodigen een verborgen functie genoemd omdat deze mogelijk niet in elk Facebook-account aanwezig is. Met deze knop Uitnodigen kunt u een nieuw en groter publiek bereiken. Hiermee kunt u communiceren met mensen over de hele wereld. Ga naar je Facebook-pagina of de Facebook-app om te zien of je account toegang heeft tot de knop Uitnodigen.


Hoe de uitnodigingsknop te gebruiken?


De ideale manier om de uitnodigingsknop te gebruiken is om dit op de volgende manier te doen:


①Ga naar je Facebook-pagina (bedrijfs- of organisatiepagina).


② Klik op het tabblad “Inzichten”.


③Zoek naar de post met een hoog bereik en betrokkenheid. Klik op het aantal mensen dat je bericht leuk vond.


"Dit genereert een lijst met mensen die je bericht leuk vonden en of ze huidige Facebook-fans van je pagina zijn. Je kunt ook degenen uitnodigen die fan zijn van je pagina of deze volgen.


④Klik op de knop "Uitnodigen".


Beperkingen van de uitnodigingsknop-


Elke dag kun je slechts een bepaald aantal personen uitnodigen om je pagina leuk te vinden, variërend van '500-1000'. Facebook zal je op de hoogte stellen zodra je de limiet hebt bereikt.


De uitnodigingsknop wordt niet altijd weergegeven; het lijkt op willekeurige tijden te komen en gaan. Dat doet hij af en toe, maar niet altijd.


Eindresultaat


Je voegt natuurlijk individuen toe aan je pagina door deze uitnodigingsknop te gebruiken, wat betekent dat je niet betaalt voor vind-ik-leuks. U kunt contact opnemen met mensen die interesse tonen in uw berichten door de knop Uitnodigen te gebruiken. Een van de beste eigenschappen van de knop Uitnodigen is dat het de kans vergroot dat je likes en potentiële fans op je Facebook-pagina krijgt.


Als je meer wilt weten over hoe je meer Facebook-likes en fans kunt krijgen, bekijk dan onze dagelijkse tutorials en leer over de vele strategieën om een groter publiek te bereiken.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Facebook Nederland.




2 views0 comments
bottom of page