top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Geen toegang tot PayPal? Hier leest u hoe u voorbij de fout Toegang geweigerd kunt komen

PayPal heeft een enorm gebruikersbestand, met 277 miljoen gebruikers in 2020. Die gebruikers zijn, net als ik, afhankelijk van PayPal om geld te verzenden, dus als de service uitvalt, is dat bijzonder vervelend.




U hebt waarschijnlijk het onderstaande foutbericht Toegang geweigerd gezien, waardoor u zich niet kunt aanmelden en betalingen kunt verzenden naar vrienden, familieleden of iemand anders.


Het is onduidelijk waarom we op het moment van schrijven van dit artikel geen toestemming hebben om toegang te krijgen tot PayPal op een computer; na veel vallen en opstaan kon ik er echter omheen. Hopelijk werkt mijn oplossing ook voor jou.


Hoe PayPal-toegang geweigerd fout te herstellen


  1. Open en gebruik Google Chrome. In mijn ervaring lijdt Safari vaker aan de fout Toegang geweigerd dan Chrome.

  2. Zoek de menubalk bovenaan het scherm en klik op het woord Chrome.

  3. Klik op Browsegegevens wissen ...

  4. Wis alle exemplaren van de websitegegevens van PayPal om met een schone lei te beginnen.

  5. Nadat u de websitegegevens heeft gewist, opent u uw VPN en selecteert u een locatie bij u in de buurt. Ik koos voor Los Angeles, CA met ExpressVPN.

  6. Ga terug naar de Google Chrome-browser en probeer opnieuw toegang te krijgen tot PayPal.

  7. Gefeliciteerd, je zou erbij moeten zijn! Geniet normaal van het gebruik van PayPal.

Als de vorige stappen niet werken, herhaal ze dan en probeer het opnieuw, maar kies deze keer een andere locatie in je VPN-app.


Houd er rekening mee dat dit geen permanente oplossing is en dat u het proces elke keer dat u PayPal wilt gebruiken, moet herhalen.


Laat ons weten of deze oplossing voor u heeft gewerkt of dat u een andere oplossing heeft om in de opmerkingen te delen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te lezen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Nederland.


5 views0 comments
bottom of page