top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Het verschil tussen Blogger en BlogSpot

De URL's voor Google Blogger RSS-feeds zijn blogspot.com-subdomeinen, niet blogger.com-subdomeinen, zoals u misschien denkt. Dit komt omdat Google Blogger slechts een inhoudbeheersysteem (CMS) is dat een hostdomein vereist om materiaal aan gebruikers te leveren. Google is ook eigenaar van BlogSpot.com, een domeinhostingservice in plaats van een CMS. Als gevolg hiervan gebruiken veel Blogger-websites het BlogSpot-subdomein en hebben ze een BlogSpot-URL. Dit komt doordat het materiaal van Blogger op BlogSpot wordt gehost. En omdat de relatie Blogger/BlogSpot een beetje ingewikkeld kan zijn, is hier een link naar een uitleg. We zijn op zoek naar RSS-feed-URL's voor Blogger, niet BlogSpot, voor FeedWind.




Een feedwidget installeren op uw Blogger-site


Blogger is een no-nonsense blogbouwer met een HTML-editor, waardoor het eenvoudig is om onze feedwidget toe te voegen! Het is eenvoudig om een FeedWind-feedwidget aan een Blogger-site toe te voegen, of u nu externe feeds zoals Facebook of Google Agenda gebruikt, of een RSS-feed (een Blogger RSS-feed of een RSS-feed van ergens anders).


Kopieer de code met behulp van de knop Opslaan en code ophalen in de menubalk van de FeedWind-configuratiepagina zodra u een widget hebt gemaakt op het FeedWind-configuratiescherm. Om onze code in te voeren, open je je bericht in Blogger om het te bewerken en kies je de HTML-optie. U zou iets moeten zien dat lijkt op de onderstaande afbeelding nadat u de code hebt geplakt die u uit de FeedWind-configuratie hebt gekopieerd. Werk uw inhoud bij en publiceer uw site wanneer u het codefragment heeft geplakt. Je nieuwe feed-widget zou moeten verschijnen wanneer je je Blogger-pagina opnieuw laadt.


Voorbeeld van een Blogger-feedwidget


Een van onze widgets in actie op een Blogger-site is te zien in het onderstaande voorbeeld. Hoewel dit een eenvoudige versie is, kunt u de keuzes op het configuratiescherm en aangepaste CSS gebruiken om ervoor te zorgen dat uw widget overeenkomt met de stijl, kleuren en stijl van uw website.


Pas je Blogger-feed aan


Ga naar het tabblad Instellingen > Nog een om de sitefeed(s) voor uw blog in of uit te schakelen. Je kunt dan kiezen hoeveel van je materiaal je wilt syndiceren:


  • Met Full wordt de volledige inhoud van elk bericht in uw sitefeed geplaatst.

  • Short bevat alleen een fragment uit het begin van elk bericht.

  • Tot Jump Break toont alle berichtinhoud vóór je jumpbreak.

  • Geen schakelt uw sitefeed volledig uit. Voor meer geavanceerde opties kunt u 'Aangepast' selecteren.

Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Google Telefoonnummer.


Je bent ook Lees meer:-Amazon Prime Video-foutcode 5004

36 views0 comments
bottom of page