top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Hoe Gmail-wachtwoord te repareren werkt niet op iPhone

Updated: May 11, 2021

Maak gebruik van de beste hulp om te weten hoe de gebruikers het Gmail-wachtwoord kunnen repareren dat niet werkt op de iPhone





Gmail wordt tegenwoordig heel vaak gebruikt. Er zijn veel functies en faciliteiten ingebed in Gmail die het uniek maken. Het wordt gebruikt door een klasse van geavanceerde gebruikers. Met behulp van gmail kunnen de gebruikers de mails gemakkelijk verzenden en ontvangen. Het gebruik kan gigantische gegevens verzenden met de hulp en hulp van een Gmail-account.


Krijg de juiste hulp om het probleem op te lossen dat het Gmail-wachtwoord op de iPhone niet werkt:


De gebruikers kunnen de onderstaande stappen volgen om het probleem op te lossen dat het Gmail-wachtwoord niet werkt.


  • De gebruikers moeten alle e-mailclients afsluiten die toegang hebben tot het betrokken Gmail-account. Dit betekent dat de mail-app op de iPhone en elke andere plaats waar de gebruiker toegang heeft tot zijn Gmail-account.

  • Hierna kunnen de gebruikers sfari openen op de getroffen iphone en vervolgens naar de inlogpagina van het Google-account gaan.

  • Vervolgens kan de gebruiker het volledige gmail-adres en wachtwoord invoeren en de tekens typen die de gebruiker op de afbeelding kan zien. Vervolgens kunnen de gebruikers de ontgrendelingsknop aanraken om hun respectieve account te verifiëren.

  • Eindelijk moeten de gebruikers de mail-app openen en vervolgens moet de Gmail-toegang worden hersteld.


Dit zijn enkele manieren waarop de gebruikers het probleem kunnen oplossen dat het Gmail-wachtwoord op de iPhone niet werkt. Als de gebruikers een probleem tegenkomen, kunnen de gebruikers contact opnemen met van Bellen Gmail klantenservice om de problemen op te lossen.Gmail Telefoonnummer Bellen, als u uit België komt.


Voor meer informatie klik hier Gmail Contact.


9 views0 comments
bottom of page