top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Hoe Google Drive ZIP Mislukt Fout te repareren

Google Drive biedt bestandsopslag- en synchronisatieservices, waarmee gebruikers bestanden op hun servers kunnen opslaan, gegevens tussen apparaten kunnen synchroniseren en bestanden met anderen kunnen delen.


De meeste mensen gebruiken Google Drive om een back-up van hun informatie te maken, grote bestanden uit te wisselen met familie en vrienden en om te profiteren van ingebouwde beeldherkenningstechnologieën, onder andere.


Google Drive wordt veel gebruikt om ZIP-bestanden uit te wisselen. Deze bestanden worden bij de bron gecomprimeerd om de bestandsgrootte te minimaliseren en vele bestandstypen in één pakket te combineren. Er zijn echter situaties waarin deze ZIP-bestanden een fout weergeven en niet op de bestemming kunnen worden geopend.




Hier zijn een paar opties om met dit probleem om te gaan.


  • Overschrijd de door Google vastgestelde bestandslimiet niet: Google heeft een beperking ingesteld van 2 GB voor zip-bestanden en 500 bestanden per map. U krijgt de foutmelding 'Zip van Google Drive mislukt' als u deze limiet overschrijdt.


Meer bestanden worden opgesplitst in veel zip-bestanden als ze groter zijn dan 2 GB.


  • Gebruik een enkele map: u kunt al uw bestanden combineren in een enkele map en deze vervolgens downloaden. Al uw zip-bestanden worden in deze map opgeslagen.

  • Gebruik een ander ZIP-programma: Gebruik een programma als 7-zip om dit probleem op te lossen. 7-zip is een bestandsarchiveringsprogramma dat open source is en kan worden gebruikt om gegevens te comprimeren.

  • Cookies en caches moeten worden gewist: Schakel de browser van uw computer in. Wis je geschiedenis door naar Instellingen -> Geschiedenis -> Geschiedenis wissen te gaan.

U kunt uw internetgeschiedenis, cookies, afbeeldingen in de cache en bestanden verwijderen onder Browsegegevens wissen.


Repareer corrupte ZIP-bestanden met Remo Repair ZIP


Zelfs de beste archiefsoftware kan de inhoud van een beschadigde ZIP-map niet openen.


Met de krachtige Remo Repair ZIP-software kunt u elk corrupt ZIP-bestand repareren.


De software decodeert de interne structuur van het gecomprimeerde archief om de juiste parameters van het zipbestand opnieuw samen te stellen en het gecomprimeerde archief opnieuw te genereren om een lijst met bestanden of mappen te verkrijgen.


Remo Repair ZIP-programma kan ook worden gebruikt om 7 beschadigde zip-bestanden te repareren.


De reparatietoepassing kan zelfs grote ZIP-bestanden repareren en is compatibel met alle versies van Windows en Mac OS X.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Google Bellen.


2 views0 comments
bottom of page