top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Hoe Netflix-foutcode UI-800-2 op Smart TV te repareren

Een van de meest populaire entertainment-apps voor Smart TV is Netflix. Het maakt tv-afleveringen, documentaires, films en meer in verschillende genres, die allemaal lovende kritieken hebben gekregen van zijn gebruikers. Als je een Netflix-abonnee bent, ben je waarschijnlijk de Netflix-foutcode UI-800-2 tegengekomen. Als je problemen hebt met Netflix-foutcode UI-800-2 op je Smart TV, hebben we een aantal oplossingen voor je.


Smart TV's worden steeds populairder, net als internetstreamingprogramma's zoals Netflix, Amazon Prime en Hulu. Smart TV's, u bent het ermee eens, zijn de toekomst van home entertainment. We kunnen applicaties op Smart TV's installeren op dezelfde manier als op smartphones, en Netflix is de populairste entertainment-app die op de meeste Smart TV's wordt geladen.


Het is echter mogelijk dat u af en toe een fout UI-800-2 ziet wanneer u Netflix start. Deze fout komt niet vaak voor, maar als dat wel het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken; we laten u in dit artikel zien hoe u Netflix-fout UI-800-2 kunt verhelpen.




What is Netflix-Foutcode UI-800-2?


Netflix-foutcode UI-800-2 is te zien op een breed scala aan smart-tv's, settopboxen, streaming mediaspelers, Blu-ray-spelers, Roku, Android TV-boxen en andere apparaten. Dit probleem geeft meestal aan dat de gegevens van uw apparaat moeten worden vernieuwd. Dit kan gebeuren door een gebrek aan internetverbinding, een Netflix-verbindingsfout of een hardwareprobleem. Het gebeurt echter meestal als gevolg van de noodzaak om de informatie die op uw apparaat is opgeslagen bij te werken.


Hoe Netflix-fout UI-800-2 op te lossen?


Er zijn een paar manieren om Netflix Code UI-800-2 op je apparaat te repareren, die we hieronder zullen bespreken. Volg de onderstaande stappen één voor één en als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de fabrikant van uw apparaat.


Methode 1: Start uw wifi opnieuw op


  1. Schakel UW wifi Uit.

  2. Wacht tien of meer seconden.

  3. Schakel nu uw wifi weer in en wacht een minuut.

  4. Open nu de Netflix-app en kijk of het probleem is opgelost.

Methode 2: Afmelden en inloggen op uw Netflix-account


  1. Ga in de Netflix-app naar Instellingen of Versnellingsbak en kies voor Afmelden/Resetten/Deactiveren.

  2. Als u het menu Instellingen op uw apparaat niet kunt vinden, kunt u op de volgende manier proberen de pijltoetsen te gebruiken om het deactiveringsscherm op te roepen. OMHOOG, OMHOOG, OMLAAG, OMLAAG, LINKS, RECHTS, LINKS, RECHTS, OMHOOG, OMHOOG, OMHOOG, OMHOOG

  3. Nu wordt de optie Afmelden/Deactiveren/Resetten op uw display weergegeven.

  4. Log uit bij Netflix en log opnieuw in.

  5. Controleer nu of het probleem is opgelost.

Methode 3: Reset de Smart Hub


  1. Ga naar het menu en selecteer Smart Hub.

  2. Kies nu voor Smart Hub Reset en voer de pin 0000 in en keer vervolgens terug naar Smart Hub.

  3. Als uw apparaat geen toetsenblok heeft, gaat u naar Instellingen en zoekt u naar de optie Ondersteuning. Selecteer Zelfdiagnose en reset Smart Hub.

Neem contact op met uw fabrikant


Als geen van de bovenstaande stappen succesvol was bij het oplossen van Netflix-foutcode UI-800-2 op uw apparaat, neemt u contact op met de fabrikant. Ze zullen u waarschijnlijk helpen door uw firmware bij te werken of door een fabrieksreset uit te voeren op uw apparaat.


We hopen dat deze informatie nuttig was en dat de Netflix-code UI-800-2-fout op je apparaat is opgelost.


Laat het ons weten als u vragen of aanbevelingen heeft in het opmerkingengedeelte.


Vergeet niet om dit advies te delen met uw Facebook-, Twitter- en andere sociale media-verbindingen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Netflix Bellen.






2,275 views0 comments
bottom of page