top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Hoe repareer ik de iPhone die niet werkt op wifi-gegevens?

Updated: May 6, 2021

iPhone wordt beschouwd als een van de nieuwste en best beschikbare mobiele apparaten van deze tijd. Maar aan de andere kant hebben veel gebruikers van de iPhone ondervonden dat wifi- en telefoongegevens niet werken, en waardoor ze niet op hun telefoon kunnen werken. Dit probleem doet zich voornamelijk voor wanneer de gebruiker wordt geconfronteerd met problemen met de iPhone die niet werken op hun apparaat.Daarom moeten gebruikers, telkens wanneer de iPhone niet werkt op hun apparaat, enkele van de stappen voor probleemoplossing doorlopen die op de officiële site worden vermeld. De gebruiker kan eenvoudig de Apple-site voor het oplossen van problemen bezoeken en hun oplossingen krijgen.

Trouwens, als de gebruiker geconfronteerd wordt met de iPhone die niet werkt aan wifi-problemen, kunnen ze hiervoor de genoemde methoden voor probleemoplossing volgen om te verhelpen dat de iPhone niet werkt. De stappen voor het niet werken van de iPhone zijn eenvoudig en zullen de gebruiker volledig in staat stellen dit probleem op te lossen.

Stappen voor het oplossen van probleem iPhone werkt niet op wifi -

  • Allereerst moet de gebruiker zijn iPhone-apparaat opnieuw opstarten.

  • Ook moet de gebruiker de modem en router waarmee het iphone-apparaat is verbonden, opnieuw opstarten.

  • De gebruiker moet dan de specifieke wifi-verbinding op het apparaat vergeten en er opnieuw verbinding mee maken. Om dit te doen, moeten de onderstaande stappen worden gevolgd:

- Ten eerste moet de gebruiker het instellingenmenu op zijn apparaat openen.

- Klik vervolgens op het gedeelte WiFi-opties en selecteer de WiFi-naam waarmee het apparaat is verbonden.

- Hierna moet de gebruiker op dit netwerk vergeten klikken en ten slotte op vergeten selecteren.

  • De gebruiker moet ook alle netwerkinstellingen resetten die beschikbaar zijn op het iPhone-apparaat om dit probleem op te lossen. Er moeten stappen worden ondernomen om het probleem op te lossen dat de iPhone niet werkt op wifi / gegevens:

- Open eerst het instellingenmenu op de iPhone.

- Selecteer op algemeen menu en ga naar de onderkant van de pagina.

- Klik vanaf daar op reset en selecteer vervolgens het menu Netwerkinstellingen resetten.

Bovendien zal met de bovengenoemde stappen de iPhone die niet werkt aan wifi-gerelateerde problemen worden opgelost en zal de gebruiker in staat worden gesteld om zijn apparaat te verbinden met elke gewenste wifi. De gebruiker moet ervoor zorgen dat de bovenstaande stappen op de juiste manier worden gevolgd.


Er zijn ook momenten waarop de gebruiker wordt geconfronteerd met de iPhone die niet werkt aan gegevensproblemen en waarvoor ze willen dat de juiste stappen voor het oplossen van de iPhone niet werken. Daarom, om van de iPhone af te komen, werkt het probleem niet. Volg de onderstaande stappen die moeten worden gevolgd:

  • Allereerst moet de gebruiker ervoor zorgen dat de mobiele gegevens op hun iPhone zijn ingeschakeld. Om hier zeker van te zijn, moeten de onderstaande stappen worden gevolgd:

- Open eerst het instellingengedeelte en selecteer op mobiel.

- Veeg vervolgens over het mobiele gegevensmenu zodat het AAN wordt.

- Verlaat ten slotte het instellingenmenu.

  • Ook moet de gebruiker het apparaat en de netwerkinstellingen resetten om dit probleem op te lossen. Om het in te schakelen, moeten de onderstaande stappen worden gevolgd:

- Ga naar de instellingen van de iPhone en selecteer in het algemeen menu.

- Selecteer vervolgens op reset en klik vanaf daar op netwerk resetten.

- Zodra dit is gebeurd, moet de gebruiker de toegangscode invoeren om te bevestigen.

- Schakel nu de iPhone uit en weer in.

Daarom wordt met deze stappen de iPhone die niet werkt aan gegevensproblemen onmiddellijk opgelost en kan de gebruiker verbinding maken met internet met behulp van de gegevens van zijn telefoon.

Voor directe ondersteuning op iPhone werkt niet -


Bovendien zijn dit enkele van de belangrijkste problemen met betrekking tot de iPhone en ook enkele van de stappen voor probleemoplossing om problemen met de iPhone niet te laten werken. Aan de andere kant kunt u voor meer informatie en details deskundig advies inwinnen van vertegenwoordigers van de iPhone, die u onmiddellijk zullen helpen om uw problemen op te lossen. Als u uw probleem niet kunt oplossen of nog steeds geen goede oplossing heeft, kunt u hun gratis nummer bellen om uw technische problemen op te lossen met betrekking tot het niet reageren van de iPhone.Neem bij problemen contact op met het van Apple Telefoonnummer. Komt u uit belgië, neem dan contact op met de Bellen Apple Klantenservice.


voor meer informatie klik hier Apple Contact.

5 views0 comments

Komentáře


bottom of page