top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Hoe u uw Facebook-account op Android-telefoon kunt herstellen?

Updated: May 11, 2021

Facebook-gebruikers hebben heel eenvoudig toegang tot hun account op meerdere apparaten, waaronder Android, en krijgen de geweldige interface. Maar soms worden ook veel problemen door de gebruikers geconfronteerd en is het vergeten van het wachtwoord er een van of soms wordt hun account ook door iemand gehackt. Maakt niet uit wat er is gebeurd, want gebruikers zullen in beide situaties hun account moeten herstellen, wat zeer eenvoudig is met behulp van de vele manieren om accounts te herstellen die door Facebook worden geboden. Maar er zijn veel gebruikers die geen idee hebben van het proces voor accountherstel, dat vrij eenvoudig uit te voeren is.




Hoe herstel ik mijn Facebook-account op Android?


Bent u het wachtwoord van uw Facebook-account vergeten of heeft iemand het gehackt? Vervolgens kunt u het heel eenvoudig herstellen met de Android-telefoon. Het proces voor accountherstel dat door Facebook wordt aangeboden, is vrij eenvoudig en men kan eenvoudig het Facebook-accountherstelproces op Android uitvoeren met behulp van eenvoudige en snelle stappen.


Stappen om Facebook-account op Android te herstellen:


  • Ga allereerst naar www.facebook.com met een browser op je Android-telefoon.

  • Nu kunt u de inlogoptie zien en er vervolgens op klikken.

  • Voer uw Facebook-ID in het opgegeven veld in en klik vervolgens op het tabblad Aanmelden.

  • Nu wordt u gevraagd om het wachtwoord in te voeren en vervolgens op Wachtwoord vergeten? Te klikken.

  • Daarna kunt u een voorkeursmethode voor accountherstel selecteren, zoals telefoonnummer of e-mailadres.

  • Nu ontvangt u een verificatiecode voor de door u geselecteerde optie en klikt u vervolgens op het tabblad Verzenden nadat u de code heeft ingevoerd.

  • Voer nu het nieuwe wachtwoord van uw keuze voor het Facebook-account in en voer het vervolgens opnieuw in om het te bevestigen.


Met behulp van de bovenstaande stappen kunt u op een zeer snelle manier een Facebook-account op een Android-telefoon herstellen. Als u nog steeds niet in staat bent om uw account te herstellen, kunt u effectieve hulp krijgen door het Facebook-Telefoonnummer te Bellen.Facebook Klantenservice Bellen, als u uit België komt.


Voor meer informatie klik hier Facebook Contact.


69 views1 comment
bottom of page