top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

In Google Local Shopping Search onthulde een Google-fout onbekende bedrijfsadressen

Volgens Google werden lokale bedrijven die hun bedrijfsadres hadden opgegeven om niet zichtbaar te zijn voor het publiek, onbedoeld gezien door sommige zoekers tussen oktober 2019 en april 202, een periode van 18 maanden. Volgens Google is het probleem verholpen en worden bedrijven binnen het dekkingsgebied niet langer weergegeven.




For example, if a photographer works from home and does not want their address to appear in Google Search, this could be a significant security risk.


Op Twitter deelde Ben Fisher de Google Mijn Bedrijf-e-mail die deze bedrijven in het weekend ontvingen. "We vermoeden dat een adres dat u heeft opgegeven bij Google Mijn Bedrijf om het eigendom van een bedrijfsprofiel te verifiëren, per ongeluk tussen oktober 2019 en april 2021 in lokale zoekresultaten van Google Shopping is weergegeven", aldus de e-mail. We hebben het probleem opgelost en u hoeft verder niets te doen. "


"Google Shopping leverde verschillende bedrijfsadressen in het servicegebied", schrijft Ben Fisher in een tweet. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, want de bug is verholpen. "Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Google Telefoonnummer.


4 views0 comments
bottom of page