top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Leer hoe u de Netflix-sitefout kunt verslaan

De markt voor online streamingplatforms is goed bediend. Hulu, Amazon Prime, HBO Now, CBS All Access, DirecTV Now, YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue en een Disney-initiatief behoren tot de opties. Bovendien heeft elk land zijn eigen platformen en multimediacollecties. Als het echter om wereldwijd bereik gaat, kan niemand Netflix evenaren.




Netflix: 's werelds beste multimediastreamingplatform


In 1998 werd Netflix 's werelds eerste online dvd-verhuurservice. Het moest het opnemen tegen giganten als Blockbuster en Hollywood Video (totdat ze uitstierven). Later, in 2007, transformeerde het bedrijf zichzelf door volledig digitaal te worden en streamingdiensten aan te bieden.


Tegenwoordig heeft het bedrijf verdragen, overeenkomsten en licentierechten om een schijnbaar eindeloze voorraad films, korte films, documentaires en alle topseries van Hollywood uit te zenden. Elke geografische regio heeft zijn eigen reeks activiteiten om uit te kiezen.


U kunt echter af en toe de gevreesde "Netflix-sitefout" tegenkomen, wat betekent dat u de gewenste inhoud niet kunt bekijken. Deze melding kan om verschillende redenen op uw scherm worden weergegeven.


Mogelijke oplossingen voor de Netflix-sitefout


Volgens de Netflix-website is de Netflix-sitefout vaak eenvoudig op te lossen en kun je in een mum van tijd weer genieten van je favoriete series en films. In de meeste situaties wordt het probleem veroorzaakt door verouderde browserinformatie, die moet worden vernieuwd om verder te kunnen gaan.


Om het probleem op te lossen, kunt u deze alternatieven proberen:


  1. Log in op je Netflix-account vanaf een ander apparaat.

  2. Verwijder uw Netflix-cookies uit uw browser.

  3. Start uw browser opnieuw.

  4. Gebruik een andere browser.

  5. Start uw apparaat opnieuw op.

  6. Start het thuisnetwerk opnieuw op.

Proxyfout van Netflix: wat is het?


Netflix heeft, zoals u wellicht weet, verschillende inhoud beschikbaar in elk land waar zijn diensten worden aangeboden. Dit komt door het feit dat niet elke show of productie in elk gebied beschikbaar is en er ook licentieovereenkomsten zijn om te overwegen.


Zo is de Amerikaanse catalogus veruit de beste en meest uitgebreide. Als gevolg hiervan is het populair voor mensen buiten de VS om Virtual Private Networks (VPN's) te gebruiken om hun locatie te vervalsen en een tijdelijk Amerikaans IP-adres te verkrijgen. Op deze manier zou de Amerikaanse regio beschikbaar komen.


Netflix daarentegen was het oneens met de praktijk en begon VPN's te blokkeren die probeerden het uit te voeren. Netflix wil niet dat consumenten toegang hebben tot content die om een bepaalde reden niet beschikbaar is.


Het systeem geeft een melding weer met de tekst: "Het lijkt erop dat u een proxy gebruikt." Dit staat bekend als de Netflix-proxyfout en kan erg onhandig zijn omdat we allemaal Netflix in de Verenigde Staten willen kijken.


U hoeft zich geen zorgen te maken! Ondanks dat Netflix met succes meerdere VPN's heeft geblokkeerd, biedt IPBurger nu Netflix-streaming aan als bonus op de toch al uitstekende service. Het is een VPN-app gericht op privacy en veiligheid, maar het is ook vrij veelzijdig: het versleutelt de inhoud van gebruikers en beschermt het onder andere tegen cyberdreigingen.


Als je overal ter wereld toegang tot Netflix wilt, probeer dan IPBurger's Personal VPN-pakket, selecteer de Netflix VPN-locatie en geniet van alle inhoud van Netflix.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Netflix Bellen.






3 views0 comments
bottom of page