top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Nieuw: accepteer betalingen via PayPal op de nieuwe FreshBooks

Overweeg het volgende scenario: Je werkt als freelance grafisch ontwerper voor klanten over de hele wereld. U kunt op elk willekeurig moment werken aan een website voor een klant in de Verenigde Staten, logo-ontwerpen voor een klant in het Verenigd Koninkrijk en visitekaartjes voor een klant in Canada.


Als het erop aankomt om betaald te worden, bent u echter gedwongen om de valuta van elke klant om te zetten in uw eigen valuta, terwijl u probeert elke dollar aan uw kant bij te houden. Natuurlijk, het is denkbaar, maar het is niet de meest efficiënte besteding van je tijd.


U kunt nu dus PayPal op FreshBooks gebruiken om internationale betalingen gemakkelijker te maken. Het stelt uw klanten in staat om in de door hen gekozen valuta te betalen en helpt u ook om alles zelf bij te houden.




Wat is PayPal?


PayPal is een betalingsservice waarmee u eenmalige en terugkerende betalingen rechtstreeks op uw factuur kunt innen. Het is ideaal voor internationale klanten, omdat je betalingen in 25 verschillende valuta's uit 202 verschillende landen kunt accepteren.


Hoe schakel ik PayPal in?


Het accepteren van betalingen via PayPal is eenvoudig:


  1. Log in op uw FreshBooks-account.

  2. Klik op het tandwielpictogram in de linkerbovenhoek.

  3. Klik op Online betalingen accepteren.

  4. Scroll naar beneden en klik op Verbinden met PayPal.

  5. Volg de aanwijzingen op het PayPal-verbindingsscherm.

  6. Zodra uw verbinding is voltooid, keert u terug naar FreshBooks.

  7. U kunt nu PayPal accepteren op uw volgende factuur.


Zo ziet de PayPal-optie eruit op een factuur:


Waar kan ik PayPal nog meer voor gebruiken?


U kunt PayPal ook gebruiken om Checkout-links tot stand te brengen. Wanneer een klant klikt om een betaling uit te voeren, kunt u deze onmiddellijk lokale, relevante betalingsproviders aanbieden via PayPal. Hier leest u hoe u Checkout-links maakt.


Hoeveel kost PayPal?


PayPal-transactiekosten worden bepaald door de locatie van uw bedrijf, het volume van de betalingen die u verwerkt en of uw transacties voornamelijk lokaal of internationaal zijn. Klik hier voor een volledige lijst met vergoedingen.


Waarom zou ik PayPal gebruiken?


Klanten hebben mogelijk al geïnformeerd naar de compatibiliteit van FreshBooks met PayPal. Dat komt omdat het wordt vertrouwd door miljoenen mensen over de hele wereld en er geen opstart-, maandelijkse of beëindigingskosten zijn. Het stelt u ook in staat om betalingen direct op een factuur te innen in 25 valuta's uit 202 landen. Hierdoor kunt u uw klanten een gemakkelijke en naadloze manier bieden om op elke factuur in de valuta van hun voorkeur te betalen.


Hoe accepteert PayPal zoveel valuta?


PayPal werkt met lokale betalingsverwerkers over de hele wereld. Hierdoor kunnen zij uw klanten relevante betaalmogelijkheden bieden zoals Venmo, Bancontact, Giropay, iDEAL en PayPal-tegoed. Het is een supereenvoudige methode om uw klanten handige, locatiespecifieke betalingsalternatieven te geven zonder dat u extra werk aan uw kant hoeft te doen om van valuta te wisselen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Paypal Contact.


Je bent ook Lees meer:-HOE ONTWIJKT NETFLIX BELASTINGEN?


7 views0 comments
bottom of page