top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Ophalen van e-mails Outlook met enkele eenvoudige stappen

Updated: May 7, 2021

Outlook is een populaire e-mailclient-service die is ontwikkeld en onderhouden door Microsoft. Outlook slaat zijn e-mails, adresboekvermeldingen en andere belangrijke datuminformatie voornamelijk op in een Outlook Personal Information Store-bestand (PTS). Als u nu wilt weten hoe u Outlook-e-mails kunt ophalen uit een PTS-gegevensbestand, volg dan dit artikel. Afgezien daarvan, als u wilt onderzoeken hoe u een nieuw PTS-gegevensbestand kunt maken om in de toekomst Outlook-e-mail op te slaan en te herstellen, vindt u hier ook informatie daarover. Laten we daarom, zonder tijd te verspillen, eens naar ze kijken.



Hoe e-mails Outlook op te halen met behulp van een Outlook PST-gegevensbestand?


De stappen voor het herstellen van het PTS-bestand zijn een beetje anders in Outlook 2016 tot en met Outlook 2000. Zorg er daarom voor dat u die verschillen markeert, zoals aangegeven in de onderstaande instructie.


  1. Klik in Outlook 2016 en 2013 op de optie Bestand om deze te openen. Daar krijg je de optie Openen en exporteren. Klik erop. Nu, in Open & Export, vindt u het menu Import / Export. Druk op dat menu.

  2. Of klik in Outlook 2007-2000 op de optie Bestand en selecteer het menu Importeren en exporteren.

  3. Selecteer in het menu Importeren en exporteren de optie Importeren uit een ander programma of bestand en klik vervolgens op de knop Volgende

  4. Nu, in het tweede venster, zult u de optie Outlook-gegevensbestand (.pst) of Persoonlijk mapbestand (PST) tegenkomen, afhankelijk van de versie van de Outlook-toepassing die u gebruikt. Selecteer het en klik nogmaals op de knop Volgende.

  5. Hierna moet je op de Browser-knop drukken om het gewenste PST-bestand te vinden en te selecteren. Nu is de meeste standaardlocatie van het backup.pst-bestand eerst de map \ Document \ Outlook Files \. Maar u kunt een ander bestand kiezen met behulp van de Browser-knop.

  6. Voordat u doorgaat met dit proces, moet u echter de optie Duplicaten vervangen door geïmporteerde items kiezen. Met deze optie kunt u elke vorm van e-mail en andere problemen met het dupliceren van gegevens voorkomen.

  7. Zodra u die optie heeft geselecteerd, klikt u op de optie Volgende en klikt u na voltooiing van het e-mail- en gegevensimportproces op de knop Voltooien.


Hoe een PST-gegevensbestand toe te voegen om Outlook-e-mail te herstellen


Als u nu de PST-gegevensbestandsmethode wilt gebruiken om Outlook-e-mail te herstellen, moet u eerst een backup.pst-bestand maken. Volg hiervoor de gegeven instructies.


  1. Open de optie Bestand en selecteer de optie Account- en sociale netwerkinstellingen.

  2. In het venster van die optie vindt u de optie Accountinstellingen.

  3. Tik nu in het venster Accountinstellingen op het tabblad Gegevensbestanden.

  4. Kies op dat tabblad de knop Toevoegen om een ​​PST-bestand naar Outlook te maken. Druk vervolgens op de knop Instellen als standaard.


Zodra u dat doet, wordt uw backup.pst-bestand gemaakt en kunt u Outlook-e-mails ophalen. U kunt deze methode nu ook gebruiken om nieuwe PST-gegevensbestanden te genereren die gelijktijdig met het standaardbestand werken.


We hopen dat onze suggesties en methoden helpen om al uw vragen over het herstellen van Outlook-e-mails op te lossen. Als u nog steeds merkt dat u Outlook-e-mails niet kunt ophalen, neem dan contact op met een expert, die dit zonder verder gedoe voor u zal doen.Neem bij problemen contact op met het van Outlook Bellen. Komt u uit België, neem dan contact op met de Outlook Bellen Nl.


Voor meer informatie klik hier Outlook Contact.


5 views0 comments
bottom of page