top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Praktische gids om Outlook-fout 0x80040119 naadloos op te lossen

Updated: May 8, 2021

Outlook-fout 0x80040119 is een veel voorkomende fout die gebruikers ervan weerhoudt een e-mail te verzenden, ontvangen en verwijderen. Bovendien zorgt deze foutcode ervoor dat u geen e-mail kunt verzenden en ontvangen. Dit probleem doet zich voor in bijna elke versie van Outlook, variërend van Windows XP tot Windows 10. Zodra deze foutcode wordt gegenereerd op uw Outlook-account, beperkt het het uitvoeren van enige taak die verband houdt met uw account. Wil je dit probleem meteen oplossen, toch? Daarom staan ​​we voor je klaar. Houd nu de haalbare oplossingen in de gaten om deze foutcode in een oogwenk op te lossen.




Ken de oorzaken van Outlook-fout 0x80040119


Als het gaat om Outlook-fout 0x80040119 is een veel voorkomende fout die gebruikers ervan weerhoudt een e-mail te verzenden, ontvangen en verwijderen. Bovendien zorgt deze foutcode ervoor dat u geen e-mail kunt verzenden en ontvangen. Dit probleem doet zich voor in bijna elke versie van Outlook, variërend van Windows XP tot Windows 10. Zodra deze foutcode wordt gegenereerd op uw Outlook-account, beperkt het het uitvoeren van enige taak die verband houdt met uw account. Wil je dit probleem meteen oplossen, toch? Daarom staan ​​we voor je klaar. Houd nu de haalbare oplossingen in de gaten om deze foutcode in een oogwenk op te lossen.


Ken de oorzaken van Outlook-fout 0x80040119


Als het gaat om foutcode 0x80040119, kunnen een aantal oorzaken verantwoordelijk zijn voor deze fout. Door een beschadigd PST-bestand kunt u deze foutcode meestal tegenkomen op uw apparaat. Er zijn echter nog andere factoren die verantwoordelijk kunnen zijn voor het optreden van deze foutcode. Zij zijn :


  • Als uw Outlook-account niet correct is geconfigureerd, kunt u deze foutcode ook op uw systeem zien

  • Als het PST-bestand te groot is, kan hiervoor soms de foutcode 0x80040119 op uw scherm verschijnen.

  • Soms kan dit probleem optreden op uw Outlook-apparaat vanwege een verouderd apparaatstuurprogramma

  • Als u een slechte internetverbinding heeft, kan dit u naar deze foutcode leiden.


Laten we nu eens kijken naar de prominente tekens die door deze foutcode worden geactiveerd.


Prominente tekens:


Wanneer een gebruiker Microsoft Outlook-fout 0x80040119 op zijn apparaat tegenkomt, kan hij / zij veel gedrag vertonen. De foutmelding die op uw scherm kan verschijnen is:


Er is een onbekende fout opgetreden. 0x80040119


Wanneer u een e-mail uit uw Outlook-account probeert te verwijderen, kan er ook een foutmelding op uw scherm verschijnen waarin staat dat de berichtinterface een onbekende fout heeft veroorzaakt.


Dus als u het Outlook-account voor het eerst gebruikt en plotseling kan deze fout optreden op uw apparaat, moet u gefrustreerd zijn en dit probleem onmiddellijk oplossen. Lees dus dit artikeldetail door en zoek enkele effectieve manieren om uw problemen te verhelpen.


De voorzorgsmaatregel die u moet nemen voordat u de fout oplost:


Bij het oplossen van problemen met de foutcode 0x80040119 kunt u enkele belangrijke gegevens verliezen die betrekking hebben op uw Outlook-account en op Microsoft. Daarom raden we u aan om eerst een back-up van uw gegevens te maken en daarna de onderstaande methoden te doorlopen.


Fix Microsoft Outlook-fout 0x80040119: probeer enkele verbazingwekkende technieken uit


Hier volgen enkele oplossingen die u kunt proberen om dit probleem op te lossen. Bekijk ze en pas het dienovereenkomstig toe.


Methode 1- Herstel de registerbestanden


Dit is de eerste methode die u moet toepassen voordat u naar de gecompliceerde procedure gaat. Soms kunt u deze foutcode zelf oplossen nadat u de registerbestanden heeft gerepareerd. Om deze methode toe te passen, volgen hier enkele stappen die u moet volgen.


  1. In het begin moet je de Windows + R-toetsen tegelijk indrukken en op de Enter-knop drukken.

  2. Daarna moet je ‘regedit’ typen in het zoekveld en op de OK-knop drukken.

  3. Nu moet u uw machine scannen op virussen

  4. Daarna moet je de JUNK-bestanden verwijderen door tegelijkertijd op de Win + R-toetsen te drukken en ‘% temp%’ in het zoekveld te typen en op de ok-knop te drukken.


U moet soms wachten tot de voltooiing van dit proces en daarna controleren, als deze foutcode nog steeds problemen voor u veroorzaakt, zo ja, hoeft u zich geen zorgen te maken, hier is een andere oplossing tot uw redding.

Methode 2 - Werk het apparaatstuurprogramma bij


Zoals we eerder hebben vermeld, kan een defect stuurprogramma soms verantwoordelijk zijn voor het optreden van dit probleem. Als dit in uw geval de reden is, moet u uw apparaatstuurprogramma bijwerken. Om dit te doen, moet u de onderstaande stappen volgen.


  1. Ga eerst naar de startpagina van uw systeem en klik op het startpictogram.

  2. Daarna moet je op Apparaatbeheer in het zoekveld klikken en daarna op de OK-knop.

  3. Nu wordt u naar de pagina Apparaatbeheer geleid. Van daaruit moet u op de optie Update en beveiliging klikken. Controleer vervolgens of een update vereist is of niet. Zo ja, klik daar dan op en daarna zal het updateproces starten.


Zodra het updateproces is voltooid, moet u de pagina verlaten. Start vervolgens uw systeem opnieuw op en controleer of de Outlook-fout 0x80040119 is opgelost of niet.


Methode 3- Maak de recente wijzigingen ongedaan


Soms kan een recente wijziging een geldige reden zijn voor dit probleem. In die gevallen raden we u aan uw computer in de veilige modus te zetten. Door op de F8-knop te drukken, kunt u uw machine eenvoudig in de veilige modus inschakelen. Daarna kunt u de nodige wijzigingen aanbrengen. Start vervolgens uw machine opnieuw op en breng uw computer terug naar de normale modus en ga naar de volgende methode als het probleem zich blijft voordoen.


Methode 4 - Werk het besturingssysteem bij, kunnen een aantal oorzaken


U hebt de bovenstaande methoden al toegepast, maar geen van deze werkt voor u, dan moet u uw besturingssysteem bijwerken naar de nieuwste versie. Ga eerst naar de officiële website van de website van uw fabrikant. Zoek daarna naar de best aanbevolen versie van uw besturingssysteem. Zodra u het heeft gevonden, klikt u erop en leest u de instructies die op uw display worden weergegeven zorgvuldig door. Daarna moet u op de knop Toepassen klikken en daarna begint het updateproces


Zodra u daarmee klaar bent, start u uw machine opnieuw op en nu zou u dit probleem moeten oplossen.


Hoop, nu kunt u deze Outlook-fout 0x80040119 eenvoudig zelf oplossen. Als je echter een gebrek aan technische kennis hebt, of als je dit probleem nog steeds niet kunt oplossen, neem dan gerust professionele hulp om deze foutcode onmiddellijk op te lossen.Neem bij problemen contact op met het van Outlook Bellen Contact. Komt u uit België, neem dan contact op met de Outlook Klantenservice Contact.


voor meer informatie klik hier Outlook Contact.

3 views0 comments
bottom of page