top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Redenen waarom u uw Facebook-account in de gaten moet houden wanneer dit gebeurt

Vanwege uw gedrag hebben we besloten uw account op te schorten. Het eerste advies is om een nieuw tabblad in uw browser te openen met uw sneltoets. In plaats van op het woord 'Vind ik leuk' te klikken, moet je in plaats daarvan op het pijltje naast 'Je muur' klikken. Hierna ziet u een nieuw paneel met de pictogrammen van uw meest recente activiteit. De "Wall Connection" is een van deze pictogrammen en u kunt erop dubbelklikken om de link naar uw Facebook-profielpagina te openen. Als u uw muurlink daar wilt plaatsen, klikt u op de statusupdate.


Het oorspronkelijke doel van Facebook was om de gemeenschap verenigd te houden. Als gevolg hiervan moesten ze methoden bedenken waarmee individuen informatie konden delen. Ze ontdekten dat de beste manier om informatie te posten was om een sms-bericht in de URL-balk te typen in plaats van de muis te gebruiken. Dit was een ineffectieve oplossing omdat niet iedereen in staat zou zijn om de boodschap te begrijpen en daarnaar te handelen. Als gevolg hiervan lanceerde Facebook de nieuwsfeed als een middel om informatie onder zijn gebruikers te verspreiden.


Bij het controleren van Facebook-berichten kunt u ook op de kleine Plus-knop naast de chatkeuzes bovenaan de pagina klikken om te zien of u het bericht kunt zien dat naar u is verzonden. Als dit het geval is, kunt u er zeker van zijn dat u niet op het bericht moet reageren omdat het hoogstwaarschijnlijk door iemand anders is verzonden. Het enige voordeel is dat u doorgaans kunt bepalen wie de eigenaar is van het IP-adres dat is gekoppeld aan de afzender van het bericht.




Hoe u uw zakelijke communicatieproblemen kunt oplossen


De vraag wordt dan: waarom zou iemand iets op Facebook willen zetten als hij weet dat het hem niets oplevert? Individuen uploaden regelmatig inhoud om anderen op de hoogte te houden van hun activiteiten. Als een persoon bijvoorbeeld weet dat hij op het punt staat iets op zijn status te zetten waardoor hij in de problemen komt, kan hij dat doen. Als het account van de gebruiker wordt opgeschort als gevolg van dit gedrag, zal de gebruiker vrijwel zeker problemen krijgen met zijn vrienden. Het is gemakkelijk in te zien waarom Facebook in deze situatie actie zou ondernemen.


De volgende vraag is waarom zou iemand iets op Facebook willen publiceren als zoiets gebeurt? Dit is een simpele vraag met een simpele oplossing. Veel mensen gebruiken Facebook om hun vrienden en familie op de hoogte te houden van hun persoonlijke leven en bedrijven. Als iemands account is opgeschort, willen ze waarschijnlijk iets posten om hun dierbaren te laten weten waar ze zijn. Ze kunnen een statusupdate uitvoeren om iedereen te informeren dat ze zijn geschorst van de site, die dingen bevat die niet beschikbaar zijn op Facebook.


Wanneer dit gebeurt, zal de vriend of geliefde van een persoon hoogstwaarschijnlijk contact met hen opnemen en hen vragen stellen over de omstandigheid. Waarom heeft de persoon de status in de eerste plaats gepubliceerd, is een vraag die altijd naar voren komt. Het is mogelijk dat de reden zo basaal is als zelfverdediging. In dit geval kan de gebruiker de informatie hebben gedeeld om ervoor te zorgen dat zijn vriend geen potentieel risicovol gedrag vertoont. Een andere reden waarom een persoon kan hebben besloten om te posten, is om te beschrijven wat ze op internet doen.


Wanneer dit gebeurt, is de derde methode om te zien of de eigenaar je op Facebook heeft geblokkeerd. Je kunt nog steeds contact met ze opnemen, maar het zal moeilijk zijn omdat ze je hebben verbannen om hun contactgegevens te bekijken. Facebook heeft een nieuwe functie waarmee je de mensen die je mist kunt bellen. Als je op Facebook bent, typ je /u/miss in het zoekvak in de rechterbovenhoek om mensen te vinden die je misschien bent vergeten.


Welkom bij de YouTube Help-community


Wanneer dit gebeurt, moet de persoon aandacht besteden aan de waarschuwing over zijn status. Ze zullen zich realiseren dat hun profiel meteen is gewijzigd en dat hun vrienden de bijgewerkte informatie niet kunnen zien. Wanneer een gebruiker deze wijziging waarneemt, moeten ze terugkeren naar de site en controleren of hun account nog steeds actief is. Mensen loggen soms in op hun accounts om te controleren of alles nog steeds hetzelfde is als vóór de wijziging.


Dit is de reden waarom, om te voorkomen dat de informatie moet worden bijgewerkt, een persoon zou willen terugkeren naar de site en het bericht zou plaatsen. Het is ook een goed idee om regelmatig de nieuwsfeed te controleren om te zien of de inhoud van andere leden op de pagina is bijgewerkt. De nieuwsfeed kan soms veranderen zonder medeweten van de gebruiker. De gebruiker op de hoogte stellen van de wijziging is soms een goed idee om ervoor te zorgen dat ze geen fouten maken. Als een gebruiker iemand op het platform benadert en geen antwoord ontvangt, moet de gebruiker een privébericht sturen naar de persoon die naar het probleem vraagt.


Een gebruiker kan ook contact opnemen met een geschorste vriend via de officiële Facebook-pagina. De laatste optie is om contact op te nemen met de persoon via zijn e-mailadres. Wanneer dit gebeurt, blokkeert de eigenaar je waarschijnlijk op Facebook, daarom is dit de op één na populairste oplossing. Het andere alternatief is om de chatopties bovenaan de pagina te gebruiken. Als je naar de chatkeuzes kijkt, zie je iets in de trant van 'Je hebt gevraagd om een bericht naar je te sturen'. Wees echter voorzichtig, want die persoon kan een vriend van je zijn in plaats van een willekeurige vreemdeling op Facebook.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Facebook Nederland.


3 views0 comments
bottom of page