top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

Waarom wordt Kaspersky niet geïnstalleerd in Windows 10?

Kaspersky internetbeveiliging staat bekend om zijn betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom miljoenen mensen over de hele wereld Kaspersky-bescherming gebruiken. Kaspersky biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen, waarvan Kaspersky Antivirus, Internet Security, Total Security en Secure Connection de meest populaire zijn. Gebruikers kunnen daarentegen problemen ondervinden vanwege kleine of grote zorgen. De problemen blijven tot op de dag van vandaag bestaan en sommige klanten blijven zich afvragen: "Waarom installeert Kaspersky niet in Windows 10?"


Welnu, er is geen perfecte oplossing voor dit probleem, omdat de redenen de diversiteit aan problemen kunnen zijn die mensen tegenkomen tijdens de installatie van Kaspersky-software. Na onderzoek hebben we echter de vier belangrijkste oorzaken ontdekt die ervoor zorgen dat consumenten Kaspersky verlaten.




Top 4 redenen waarom Kaspersky niet wordt geïnstalleerd in Windows 10


Eigenlijk zijn er een hele reeks obstakels die het installatieproces van de Kaspersky-software belemmeren. Sommige houden zich bezig met schermcompatibiliteit, terwijl andere zich bezighouden met de Windows-omgeving. Er zijn echter enkele vreemde problemen die niet eenvoudig kunnen worden opgelost door uw gadget te upgraden en waarvoor een geschikte oplossing nodig is. Hieronder volgen de meest voorkomende problemen die consumenten tegenkomen bij het installeren van Kaspersky in Windows 10.


Softwarecompatibiliteitsprobleem (64 bit of 32 bit)


Er zijn twee soorten processors in ons computersysteem: 64 bit en 32 bit. In vergelijking met 32-bits processors kunnen 64-bits processors meer gegevens verwerken. Veel apparaten hebben hierdoor nu een 64-bits processor.


Toch hebben bepaalde gadgets op de markt 32-bits processors, wat voor problemen met softwarecompatibiliteit zorgt voor klanten.


Hier is de eenvoudigste manier om te bepalen welke processor uw apparaat gebruikt en om uw softwareprobleem op te lossen.


  1. Druk op de Win-toets + R-knop (het opent de opdracht Uitvoeren).

  2. Typ nu "msinfo32" en druk op de enter-knop. Het opent het systeeminformatievenster.

  3. Zoek in het venster Systeeminformatie de kolom systeemtype waar u de processor in het waardegedeelte ziet.

Licentie is niet gevonden Fout


Het probleem licentie niet gevonden kan optreden tijdens de installatie van Kaspersky-beveiligingssoftware. Wanneer u onlangs een upgrade van uw Kaspersky-software heeft uitgevoerd, bevindt u zich mogelijk in deze hachelijke situatie.


Kortom, het eenvoudigste antwoord op dit probleem is het upgraden van de twee afzonderlijke omgevingen, die als volgt zijn:


  1. Eerst moet u de Kaspersky Lab-programmadatabase upgraden.

  2. Ga na het upgraden van de antivirusdatabase naar de Windows-instelling en installeer de updates.

Toepassing verwijderd van de computer


De applicatie verbergt zich soms vanwege verschillende problemen die optreden na elke Windows 10-upgrade. Gebruikers kunnen het Kaspersky Lab-programma niet gebruiken nadat het is verdwenen. Dit probleem doet zich voor als gevolg van de incompatibiliteit van uw huidige apparaat met de applicatieversie.


Wanneer een gebruiker Kaspersky opnieuw installeert in Windows 10, ondervindt hij of zij problemen. De volgende procedure kan worden gebruikt om deze fouten te elimineren.


  1. Eerst moet u de eerder geïnstalleerde applicatie verwijderen. Om deze activiteit uit te voeren, moet u de Kavremover-tool gebruiken die wordt aangeboden door Kaspersky Lab.

  2. Verwijder nu alle vorige applicatiedatabase, instellingen, meerdere of dubbele applicaties één voor één.

  3. Start ten slotte uw computer opnieuw op en probeer vervolgens Kaspersky opnieuw in uw Windows 10 te installeren.

Aanmelden als administratiefout


Meestal verschijnt bij het installeren van software op een computer de "aanmelden als beheerderfout". Omdat uw computerapparaat veel gebruikers heeft en u momenteel niet bent aangemeld als beheerder, doet dit probleem zich voor. Als u zich aanmeldt als beheerder, krijgt de toepassing toegang tot de systeemgegevens, zodat deze deze kan bewerken, bijwerken en verwijderen.


Als u problemen ondervindt bij het installeren van het Kaspersky Lab-product, klikt u er met de rechtermuisknop op en kiest u 'installeren als beheerder'. Als het probleem aanhoudt, logt u in als de primaire gebruiker (beheerder) en installeert u het Kaspersky lab-product.


Onderbreking van andere beveiligingssoftware


De meeste gebruikers draaien meerdere beveiligingsprogramma's tegelijkertijd op één apparaat voor verschillende doeleinden. Om veiligheidsredenen kunnen sommige programma's er echter voor zorgen dat de installatie mislukt.


Als jij een van de mensen bent die dit probleem heeft gehad, zoek dan eerst uit wiens programma de installatie stopt. Schakel het daarna enkele ogenblikken uit terwijl u de applicatie installeert en schakel het vervolgens weer in.Neem bij problemen contact met mij op via Bellen Kaspersky Klantenservice.


5 views0 comments
bottom of page