top of page
  • Writer's pictureAdam Claes

YouTube "Fout bij laden. Tik om opnieuw te proberen” [OPGELOST]

Fout bij het laden. Tik om opnieuw te proberen. Werkte het?


We gaan eerst naar YouTube als er iets gerepareerd moet worden. Hetzelfde kan gezegd worden voor amusement en educatie. In het licht van de laatste pandemie biedt YouTube ook betrouwbaar nieuws en informatie. In plaats van verwelkomd te worden met een video, worden we echter regelmatig geconfronteerd met YouTube Error Loading Tap to Retry, wat echt irritant is. Gelukkig is het een eenvoudige remedie, dus laten we beginnen!




Waarom zegt YouTube steeds dat er een fout wordt geladen wanneer ik probeer te kijken?


Je internetverbinding is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van YouTube's problemen met het laden van berichten. In de meeste gevallen kan het probleem worden opgelost door simpelweg de website opnieuw te laden, hoewel dit niet altijd het geval is. Uw mobiele apparaat gebruikt bijvoorbeeld maar één internetverbinding tegelijk. Er wordt wifi of uw mobiele dataverbinding gebruikt. Computers zijn op dezelfde manier - één link tegelijk. Dit houdt in dat je een slechte YouTube-ervaring zult hebben als je verbinding sporadisch is of wordt onderbroken.


De datapakketten van de server komen niet snel genoeg aan voor uw apparaat om de video te laden. Het is een beetje alsof je vast komt te zitten in een file op de snelweg omdat er maar één rijstrook open is.


Problemen oplossen "Fout bij het laden. Tik om opnieuw te proberen”


Het volledige potentieel van uw gadgets wordt ontgrendeld met Speedify. Het is het enige programma dat tal van internetbronnen kan samenvoegen tot een enkele gebonden superverbinding, wat zorgt voor meer consistente en veilige livestreaming, videobellen en surfen op het web. Op smartphones kunt u met Speedify tegelijkertijd zowel een Wi-Fi- als een mobiele dataverbinding gebruiken. Als alternatief alle mogelijke computerverbindingen (3G/4G, Wi-Fi, Ethernet). Hierdoor heb je een aanzienlijk snellere YouTube-verbinding.


Speedify maakt gebruik van channel bonding om de beschikbare bandbreedte op uw apparaat te vergroten voor videostreaming en andere online activiteiten. Om de voordelen van channel bonding te benutten, moest u vroeger een groot bedrijf zijn met veel geld om in dure apparatuur te investeren. Speedify daarentegen maakt het net zo eenvoudig als het downloaden van een app.


Automatische failover is ook inbegrepen bij Speedify. Dit betekent dat als een van uw verbindingen uitvalt, Speedify automatisch al uw verkeer omleidt naar uw resterende verbinding. Dit gebeurt automatisch op de achtergrond, u hoeft dus niets te doen. Het enige dat u nu hoeft te doen, is YouTube-video's blijven bekijken.


Speedify maakt je hele verbinding beter, niet alleen YouTube


Channel bonding-technologie wordt gebruikt om Speedify te bouwen. Dit houdt in dat uw internetverbinding niet alleen sneller is, maar ook veiliger. Speedify beschermt u tegen snuffelende hackers en gehackte wifi-netwerken. Het maakt gebruik van geavanceerde codering om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke informatie veilig blijft. Gebruikers moesten voor Speedify kiezen tussen veiligheid en snelheid. U hoeft niet langer te kiezen tussen snelheid en veiligheid omdat Speedify is gebouwd met snelheid als een van de belangrijkste doelen. Je hebt de mogelijkheid om beide te hebben.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Nummer.




6 views0 comments
bottom of page